CoastKey


Skælskør Motormarine er forhandler af CoastKey

CoastKey

Hvor meget er dit liv og din båd værd ?

Vi har nu fået Coastkeyen i butikken.
Coastkey er en trådløs dødmandskanp som stopper motoren så snart du ryger i vandet. Til os der sejler alene en gang i mellem er den et must, da der kun skal et lille bitte fejltrin til før man kan komme gruligt galt afsted. En båd der troller med 2-3 knop fanger man ikke igen uanset om det er sommer eller vinter, og så skal der ikke meget fantasi til for at få det til at løbe koldt ned af ryggen..

Coastkeyen kan desuden:

Trådløs Dødmandsknap
Startspærre
Starter motoren 
Styre tilt på motoren

Med Coastkey kan du tilte din motor op og ned uden at skulle være i båden. Du kan starte og slukke din motor mens du står på land, og den virker som en startspærre så motoren ikke kan startes når du forlader båden. Når du er mere end 50 meter fra båden på land så afbrydes forbindelsen og det er nu ikke muligt at starte motoren for uvedkommende før du er tilbage igen.  

CoastKey er en lille enhed der bæres om halsen og virker som trådløs dødemandsknap. Hvis føreren falder overbord stopper motoren efter 2-3 sekunder, og en signal-lampe lyser i enheden for at hjælpe med lokalisering af den uheldige sejler.

 Systemet erstatter start-nøglen og den traditionelle dødemands-knap, der desværre sjældent bruges, da den begrænser bevægelsesfriheden i båden. Det gælder ikke for CoastKey, som er trådløs og derudover har en række ekstra funktioner, der omfatter motor-start, motor-stop, tilt af motor, startspærre; alt fjernbetjent. Den kan enkelt installeres på de fleste motorer, indenbords- og udenbords, benzin eller diesel og kan kontrollere op til 2 motorer.

Dette er en lille film fra youtube af den "gamle" model