Parsun


Efter flere års samarbejde mellem Texas og Parsun af motorer til deres egenproduktion af fejemaskiner og fræsere, har de nu udvidet samarbejdet med et spændende program af 4-takt påhængsmotorer fra 2,6 til 25 hk til yderst konkurrencedygtige priser. Med deres erfaring og viden gennem mere end 45 år, kombineret med Parsuns udvikling og produktion er det færdige produkt unikt som ligger både designmæssigt og funktionsmæssigt på højde med de kendte mærker. Programmet består udelukkende af 4-takt påhængsmotorer hvor Parsun har formået at kombinere en række gode egenskaber. Parsun påhængsmotor er højtydende, har bedre brændstoføkonomi, er mere støjsvag og er mere miljøvenlige end de traditionelle 2-takt motorer.

Parsun Power Machine Co.,Ldt. er et Joint Venture, opstartet i 2002 og lokaliseret i byen Suzhou nær Shanghai som er den største by og havn i Kina. Deres hovedprodukter er generatorer, vandpumper, motorer og påhængsmotorer. Udviklingen af påhængsmotorer startede allerede i år 2002 og selve masseproduktionen af påhængsmotorer gik i gang i år 2006.

Alle modellerne opfylder de nye strenge EU krav omkring emission, støj og langtidstest på optil 350 timer. (CE og EPA - Enviromental Protection Agency) Sideløbende har Texas testet samtlige modeller i samarbejde med forhandlere og forbrugere. Bådmagasinet har udført og offentliggjort en udførlig dansk/svensk test, og specialister indenfor påhængsmotorer er imponeret over det kinesiske produkt.

Læs testen fra Bådmagasinet

 

Model program

Andre modeller kan skaffes hjem på bestilling