Columbus Marine

 

Skælskør Motormarine er forhandler af Columbus Marine


Columbus Marine har en lang tradition for import og salg af godt grej til både.

Hos Columbus Marine er kvalitet et nøgleord og vi repræsenterer i dag nogle af verdens bedste producenter af godt grej til både. Størsteparten af vore leverandører er fra Europa eller USA/Canada. 

Alle vore produkter sælges via seriøse bådudstyrsforhandlere i Danmark. Vore kunder er ligeledes bådebyggere, sejlmagere og motorværksteder. 

Columbus Marine fremstår i dag som en moderne virksomhed. Vi har domicil i Karlslunde, lige syd for København. Her råder vi over ca. 2000 m2 kontor, lager og showroom. Vi har ligeledes riggerværksted og egen reklameafdeling. 

Besætningen hos Columbus Marine består af erfarne branchefolk med vidt forskellige kompetencer. En forskellighed der gør os stærke. 

Vi er kendt for hurtig levering. Går du forgæves hos din lokale forhandler, så beder du ham om at få varen bestilt hjem. Størsteparten af vore produkter lagerføres og kan leveres fra dag til dag. 

Her på vores hjemmeside vil vi løbende udvide med nyheder, flere produkter, monteringsvejledninger på dansk, specialbrochurer m.v.

http://www.columbus-marine.dk

Ved bestilling af ikke lagerførte reservedele etc., skal der betales depositum på 50% af varens pris !!

Skælskør Motormarine v/Bjarne Mortensen - Stigsnæs landevej 371 - 4230 Skælskør - Mobil 61 78 89 89